Friday, 4 July 2014

LANGKAWI



Pulau Langkawi.....hmmmm...dah banyak kali pergi pun tak pernah jemu...walaupun  bajet percutian agak mahal.  Untuk tiga hari 2 malam...demi anak dan isteri ok ja....yang penting kita kena pandai uruskan bajet dan tempat2 yang perlu dilawati sahaja.....yang penting 'happy'...kalau nak bajet sangat duduk kat rumah ja..



Dekat Jetty Kuala Perlis sementara menunggu Feri bertolak






















Kat Belakang Feri...anak-anak enjoy tak boring sangat.











Singgah makan sebelum check in ..Restoran .kat Pantai Chenang










Aktiviti ....mandi laut...layan budak2 ja































Malam di Pantai Chenang macam kat Thailand dah






Roda-ronda sebelum makan














Telaga Harbour









Breakfast KFC  kat Telaga Harbour











Lepak......nak naik cabel car tapi orang terlalu ramai....


Pekena laksa kat depan Ismail Group





Relax bro....
























Malibest Chalet




Tunggu Sunset












Antara tempat=tempat yang menarik di Pantai Chenang















Malam ada life band 'reggae' kat sini ...best juga..aku layan lagu ja..tau


















Nak balik dah....dok tunggu feri ja...

No comments:

Post a Comment

FIDYAH

Fidyah  Fidyah adalah denda ke atas seseorang Islam yang telah Baligh kerana meninggalkan puasa wajib atas sebab-sebab tertentu...